USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росія готує масштабні навчання у Криму

24 Вересня 2018 11:55
Понад 50 літаків, включно з надзвуковим бомбардувальником Ту-22М3, та ще десяток кораблів Чорноморського флоту візьмуть участь у навчаннях на півдні Росії та в окупованому Криму.

Про це пише 24 канал з посиланням на заяву голови прес-служби Південного військового округу Росії Вадима Астаф'єва.

"У спільному навчанні візьмуть участь понад 1 тисяча військовослужбовців 4-ї армії ВПС і ППО та буде залучено понад 50 літаків дальньої, оперативно-тактичної, штурмової авіації, в тому числі літак дальнього радіолокаційного виявлення та управління А-50, надзвуковий ракетоносій-бомбардувальник Ту-22М3, а також близько 10 кораблів Чорноморського флоту,"– заявив Астаф'єв.

Він також повідомив, що на першому етапі ескадрильї оперативно тактичної авіації перебазовуються з Ростовської області до окупованого Криму, де протягом тижня вони проводитимуть навчання з дивізією ППО і кораблями Чорноморського флоту.

Зокрема, ескадрильї винищувачів Су-30СМ і бомбардувальників Су-34 проводитимуть навчання із застосуванням ракет та бомб проти умовних цілей в районі полігонів Опук і Чауда.

Агенція "ТАСС" повідомила, що завданням військових пілотів буде ураження щитів-мішеней встановлених у морі, а також крилаті ракети берегових ракетних комплексів Чорноморського флоту. Крім того вся авіаційна команда відпрацює елемент дозаправлення літаків у повітрі та проведе повітряний бій з умовним противником чисельність якого становитиме до 30 літаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан (Крымчанин) Показати IP 24 Вересня 2018 11:59
Треба негайно перебросити "Севастопольських" летунів на місце постійной дислокації.
Практик Показати IP 24 Вересня 2018 13:25
І що? На носі вибори, і порівняно з цирками, які будуть, це зовсім не цікава новина.
хехъ Показати IP 25 Вересня 2018 18:14
Правильно назвал Помпео - Путина забиякой. Одни раздутые щеки на понтах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus