USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинські ветерани-атовці «вчились» воювати. Фото

3 Липня 2017 08:00
Черговий військовий вишкіл, організований колишніми воїнами АТО, відбувся 1 липня поблизу міста Рожище. На навчання з’їхалися добровольці із ДУК «Правий сектор», батальйону «Азов», роти спецпризначення «Світязь» та інших бойових підрозділів, які свого часу не вагаючись стали на захист Батьківщини.

Незважаючи на дощову погоду, півсотні вояків зібралися поблизу Рожищ, аби в черговий раз випробувати себе, свою витривалість та підготовку, щоб у необхідний момент бути готовим стати на захист рідних та Батьківщини.

Учасників вишколу чекали захоплюючі та цікаві заняття з тактичної медицини, тактики ведення бою на різних типах місцевості, зброєзнавства, військового спорядження, орієнтування на місцевості від професійних інструкторів, які ділилися власним досвідом, адже неодноразово воювали на передовій.
«Ми пройшли пекло війни і як ніхто розуміємо, що завжди треба тримати себе в формі, якщо буде потрібно, ми без вагань знову станемо на захист територіальної цілісності України», - ділиться переконаннями доброволець Георгій Остров.

Після виснажливих тренувань хлопці знайшли час і поспілкуватися, згадати війну та бойових побратимів. А поговорити завжди є про що, адже там, в окопах, вони не діляться на дуківців та азовців, добровольців і контрактників, а просто виконують свій обов’язок задля того, щоб наші діти ніколи не дізналися, що таке війна, а ми всі мали мирне небо над головою.

Петро Сосницький
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
пІАРЩИКИ Показати IP 3 Липня 2017 14:00
В реальних батальйонах некомплекти страшні ,а вони в реконструкторів граються. Ідіть в реальну піхоту і там клас показуйте клас (бухалово) класом не рахується.
!!! Показати IP 4 Липня 2017 12:29
В реальних батальонах хлопці вже встигли відслужити ! Ваша черга спробувати захищати країну ! А не коментарі на диванах писати !!!
Бухарики Показати IP 4 Липня 2017 12:29
Люди які представились Азовцями скоріше піарщики депутати, які ніде не були!!! Їм тільки в кораблику воювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus