USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Росія має час до кінця тижня»: Жданов розповів про стратегічну гру ЗСУ на фронті

9 Серпня 2022 23:02
Якщо до кінця тижня РФ не розпочне наступальну операцію, то Збройні сили України почнуть планомірне знищення її військ на правому березі Дніпра.

Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов, передає УНІАН.

За його словами, наразі йде стратегічна гра: хто кого перетягне.

«Ми вперше за час цієї війни намагаємося нав’язати РФ свою гру. Ми змусили її війська переміститися з півночі на південь. Водночас Росія створила ударне угруповання на півдні України і намагається максимально відтягнути наші сили на північ. Для цього противник створює на Донецькому напрямку ілюзію масованого наступу, хоча не має там резервів», – зазначив експерт.

Він наголосив, що головне завдання українських захисників – утримати оборону, не перекидаючи туди війська.

«Ось така велика стратегічна гра йде сьогодні по всьому фронту, але Росія має час до кінця тижня. Якщо доти вони не переграють нас і не розпочнуть наступальну операцію, ми почнемо планомірне знищення угруповання РФ на правому березі Дніпра», – переконаний Жданов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus