USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Росія не гарантує цілісності України, і не збирається

20 Травня 2014 09:23
Росія не може і не збирається гарантувати територіальну цілісність України.

Про це заявив прем'єр-міністр Дмитро Медведєв в інтерв'ю агентству Bloomberg, - пише ТСН.

"Ми нічого нікому не повинні гарантувати, тому що ми ніколи не брали на себе жодних зобов'язань на цю тему, але ми виходимо з того, що найголовніше завдання - заспокоїти ситуацію на території України, не гарантувати щось комусь, а заспокоїти цю ситуацію", - сказав він.

При цьому Медведєв зазначив, що Євросоюз і США повинні дати гарантії Москві, що "не будуть втручатися у внутрішні справи України".
"Хай нам наші партнери по діалогу, в тому числі Євросоюз і США, щось прогарантують - про те, що не будуть втручатися у внутрішні справи України, нехай вони нам прогарантують, наші партнери на Заході, що вони не будуть втягувати Україну до Північноатлантичного альянсу, що ті люди, які живуть на Сході, не втратять можливості говорити російською мовою, що не прийде якийсь божевільний "Правий сектор", не почне їх різати", - додав він.

Раніше голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський заявив, що агресія стосовно України може обернутися для Росії повним крахом. На його думку, дії Путіна призвели до того, що для українців Росія вже не може вважатися "кровним братом", а швидше - "далеким родичем".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 21 Травня 2014 17:40
Потрібно створювати ядерну зброю. Це є найуращий гарант безпеки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus