USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

«Росія не має шансу проти українських військових», – командир Інтернаціонального легіону

31 Березня 2022 15:33
Командир спецпідрозділу Інтернаціонального легіону оборони України, відомий як Adviser, дав інтерв'ю одному з найбільших інформагентств США Associated Press.

У ході розмови військовий розповів про свій досвід війни проти російської армії, а також наголосив, що зараз серед українців та іноземців зустрічається все більше охочих приєднатися до Інтернаціонального спецпідрозділу. Водночас легіон не може прийняти усіх, повідомляє 24 канал.

Наразі пріоритетне завдання Інтернаціонального легіону – відібрати професіоналів, які знають, що таке спеціальне призначення, та зможуть дотягнутися до рівня сформованої армії.

«Охочих вступити в легіон дуже багато. Близько 20-30 тисяч – на кордоні між Польщею і Україною. Ми не можемо всіх взяти», – розповів Adviser.

Люди, які вступають у легіон, приїхали не заради грошей. Їхня головна мотивація – підтримання миру і демократії у всьому світі.

«У мене є люди з різних країн світу, вони справді професіонали», – сказав командир.

Він вважає, що Росія не має шансу проти наших військових. За його спостереженнями, у нас воюють чоловіки, середній вік яких 30 років, з їхнього боку на фронті – 50-кілограмові діти, які не знають, як поводитися зі зброєю.

Читати ще: Іноземний легіон. Історії трьох американських добровольців, які готові воювати за Україну

«Російська армія для нас – як солодка булочка. Для армії, яка воює 9 років... З достойним супротивником я стикнувся лише в Ірпені», – зазначив Adviser.

Про низьку кваліфікацію російських військ свідчать і їхні втрати. Станом на 31 березня ЗСУ знищили ще 17 500 російських найманців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus