USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росія не пускатиме на свою територію за паспортами ДНР/ЛНР

29 Червня 2017 15:30
Влада країни-окупанта вжила конкретні заходи, аби більше не допускати на свою територію осіб, які мають паспорти "ДНР" та "ЛНР".

Про це інформує прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"На неконтрольованих пунктах пропуску відмічено проведення робіт з інженерного облаштування та посилення заходів з перевірки осіб, які перетинають кордон. Зокрема, перетин кордону заборонено особам, які мають документи видані окупаційними адміністраціями. Пропускають лише тих, хто має офіційні документи України", йдеться у дописі.

Одночасно, на пунктах пропуску перебувають мобільні групи, які здійснюють додаткову перевірку документів та транспортних засобів, що переміщуються з тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. При цьому, проводиться опитування на предмет причетності до діяльності “силових структур” “ДНР” та “ЛНР”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus