USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росія отримала нові санкції від ЄС

26 Липня 2014 09:34
Санкції до високих посадовців Росії – членів Ради безпеки РФ, керівники ФСБ, Зовнішньої служби розвідки, президента Чечні Кадирова, а також до сепаратисти в Україні застосував Європейський Союз. Про це інформує УНІАН.

Відповідний список імен, до яких застосовані санкції ЄС у вигляді заборони на в’їзд та заморожування активів, обнародувані в Офіційному журналі ЄС.

Зокрема, список відкриває постійний член Ради Безпеки Російської Федерації, директор Служби зовнішньої розвідки РФ Михайло Фрадков. Наступним йде постійний член і секретар Ради Безпеки Російської Федерації Микола Патрушев.

Далі у списку зазначаться імена Олександра Бортникова, який є постійним членом Ради Безпеки Росії; директором Федеральної служби безпеки (ФСБ), Рашида Нургаліева, постійного члена та заступника секретаря Ради Безпеки РФ, Бориса Гризлова, який також є членом Радбезу. Далі список продовжив Серій Бесіда, який обіймає посаду командуючого п'ятою службою ФСБ.

Є у списку і член Державної Думи – Михайло Дегтярьов, який оголосив про відкриття „де-факто посольства” невизнаної так званої «донецької Народної Республіки» в Москві. До списку включений і президент республіки Чечня Рамзан Кадиров, який виступив із заявами на підтримку незаконної анексії Криму та на підтримку збройного заколоту в Україні.

Санкції також застосовані до губернатора Краснодарського краю Олександра Ткачева.

Далі список продовжили лідери сепаратистів: лідер так званої ДНР Павло Губарєв, так званий „міністр закордонних справ” ДНР Катерина Губарєва, так званий міністр оборони ДНР Федір Березін, так званий президент „республіки Новоросія” Валерій Кауров, Сергій Здрилюк, відомий як Безлер, колишній міністр безпеки в сепаратистському регіоні Придністров’я Володимир Антюфєєв, або відомий як Шевцов.

Список юридичних осіб відкривають „Луганська народна республіка”, „Донецька народна республіка”, „Федеративна держава Новоросія”, „Міжнародний союз суспільних об’єднань”, радикальна воєнізована організація „Соболь”, міліція самозахисту „Луганська гвардія”, армія Південного Сходу, народне ополчення Донбасу, батальйони Сходу.

До списку компаній також внесені державна суходільна компанія „Керченська поромна переправа”, за якою йде державне підприємство„Севастопольський морський торгівельний порт”, державне підприємство„Керченський морський торгівельний порт”, державне підприємство„Універсал-Авіа”.

У списку також фігурують санаторій „Нижня Ореанда”, кримське підприємство „Азовський лікеро-горілчаний завод, аграрне об’єднання „Массандра”, підприємство „Магарач”, завод шампанських вин „Новий Світ”.

Всього в списку санкцій - 15 осіб, 9 компаній і стільки ж організацій.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Канада вдарила новими санкція по Росії, Єврорада розширила санкції проти Росії, а США ввели санкції третього рівня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus