USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Росія перейшла до відвертого тероризму: обстрілює будинки мирних українців

1 Березня 2022 21:19
Оселі мирних українців щодня піддаються обстрілам, бомбардуванням. Натомість окупанти уперто і цинічно переконують, що ніхто не чіпає цивільне населення.

Однак насправді все набагато жахливіше. Від бомб та снарядів щодня гинуть звичайні українці, яких нібито йшли визволяти російські окупанти. Гинуть діти. Сотні людей отримують поранення.

До прикладу, в квартиру цієї харків’янки потрапив снаряд – сім’я залишилася ні з чим, розповідає вона зі слідами крові на обличчі.
Внаслідок повітряного удару по житловому будинку в Харкові загинули п’ятеро людей.
Російські окупаційні війська завдали ракетного удару по місту Бородянка Київської області. У результаті зруйновано два багатоповерхові будинки.

«Тільки що російський літак скинув бомбу на житловий будинок у селі Бородянка Київської області. Російська армія, яка зазнала величезних втрат та розбита у багатьох боях, перейшла до відверто терористичних дій. Найближчим часом повідомимо подробиці цієї трагедії. Україна помститься на полі бою", - повідомив журналіст Юрій Бутусов у Фейсбуці.
У Калинівці Київської області після бомбардування вщент зруйновано будинок, повідомляє ДСНС. Тіло господарки знайшли. Наразі тривають пошуки чоловіка.
І це – тільки частина хронік 1 березня. Для когось це перший день весни, робочий вівторок, а для українців – шостий день з початку вторгнення російських військ в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus