USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Росія планує обходити санкції через треті країни

7 Травня 2022 23:35
Росія планує обходити санкції через треті країни. Для цього міністерство промисловості та торгівлі країни-окупанта підготувало наказ.

Про це повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у Телеграмі.

«Є наказ міністерства промисловості та торгівлі РФ, який направлений на ігнорування заборони правовласників на експорт до країни товарів, що йдуть на продаж на ринку іншої держави. Якщо пояснити простими словами – якщо автомобілі Tesla з лого компанії були направлені на продаж в умовному Казахстані, то на Росії їх реалізація вважається порушенням прав правовласника», – заявив Єрмак.

За його даними, цей документ фактично дозволить ввіз товарів, які розраховані на продаж на іншому ринку, без згоди правовласника. Тобто, Кремль просто ігноруватиме заборони третіх країн.

«Таким рішенням РФ хоче відкрити шлях до обходу обмежень, а також до наповнення ринку товарами компаній, які пішли з Росії, через інші країни», – зауважив Єрмак.

Керівник ОП додав, що Україна пропонуватиме нашим союзникам блокувати цей кейс за допомогою інструменту санкцій.

Раніше США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти Росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus