USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Росія погрожує Фінляндії та Швеції через їхній вступ у НАТО

14 Квітня 2022 13:44
У Росії стане більше «офіційно зареєстрованих противників», якщо Фінляндія і Швеція вступлять до НАТО.

Про це написав у своєму Telegram-каналі заступник голови Ради безпеки РФ Дмитрій Медведєв, повідомляє Європейська правда.

Медведєв зазначив, що якщо Швеція і Фінляндія увійдуть до НАТО, довжина сухопутних кордонів альянсу з РФ зросте більш ніж удвічі.

За його словами, Росії доведеться серйозно посилити угруповання сухопутних сил та ППО, розгорнути суттєві військово-морські сили в акваторії Фінської затоки.

«У такому разі ні про який без’ядерний статус Балтики вже не йтиметься – баланс має бути відновлений», – написав Медведєв.

Він також заявив, що Швецію та Фінляндію запросили б до НАТО незалежно від того, чи почала б Росія війну в Україні чи ні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Маннергейм Показати IP 14 Квітня 2022 15:47
Нехай погрожує , ми можемо їм ще раз повторити *талвісоту*, раз у них амнезія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus