USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Росія - причина всіх проблем в Україні, - Радбез ООН

6 Серпня 2014 08:16
Україна повністю виконує соціальні зобов'язання перед мешканцями Донецької та Луганської областей, в країні немає гуманітарної кризи, уряд може впоратися з ситуацією і робить це, - заявив виконувач обов'язків постійного представника України в ООН Олександр Павличенко на скликаному на вимогу Росії засіданні Ради Безпеки ООН. Про це інформує Espreso.tv.

Окрім того, постійний представник РФ Віталій Чуркін закликав "вжити термінові спільні заходи з надання гуманітарного сприяння населенню сходу України" і наполягав на тому, щоб направити на схід України російську гуманітарну допомогу в супроводі представників Червоного Хреста.

Проте представник України вказав, що "реальна причина кризи - діяльність незаконних збройних формувань, які підтримує Росія".

Павличенко повідомив світовій спільноті про ситуацію, про те, що Росія продовжує обстрілювати позиції українських військових і нарощує свої військові угруповання на кордоні.

"Ми пропонуємо Росії припинити направляти найманців і зброю, розпалювати нестабільність", - сказав він.

Пропозиції РФ не підтримав ніхто з членів Ради Безпеки.

Лише представник КНР не вказав на необхідність роззброїти підтримувані Росією незаконні збройні формування, обмежившись заявами про необхідність "виявляти спокій і стриманість, йти на компроміс".

При цьому багато учасників засідання прямо вказали на дії Росії, як джерело самої проблеми.

"Парадоксально, що Росія скликає обговорення гуманітарної кризи, яку вона ж і створила/ Саме дії сепаратистів призводять до погіршення ситуації в Луганську та Донецьку. Туди, де немає сепаратистів, люди повертаються", - заявив представник Великобританії.

Росія могла б закінчити це все, припинивши свій потік зброї, зауважив представник США.

"Росія з самого початку підтримувала незаконну війну. Українські сили роблять все можливе для звільнення країни від незаконних збройних формувань", - сказав представник Литви.

Учасники засідання також висловили занепокоєння цілеспрямованим руйнуванням інфраструктури бойовиками, викраденнями і вбивствами людей на контрольованій ними території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 6 Серпня 2014 08:28
Що проросійські тролі скажуть про ООН і їхні висновки? Всі погані, крім НАС?
Анонім до Анонім Показати IP 6 Серпня 2014 12:27
ООН це рупор сша, давно відомо.
баба параска Показати IP 6 Серпня 2014 08:41
Як ще кацапам пояснити, що все зло від них з їхнім ботоксним карліком з синдроном наполеона, Весь Світ у відкриту їм це говорить. Зомбований вид - кацап homo sovetikus
Зомбі Показати IP 6 Серпня 2014 09:27
Про Мертве море чули? - Путін убив
баба параска до Зомбі Показати IP 6 Серпня 2014 09:33
не сумніваюсь, той ховрак може
турсумуратов до Зомбі Показати IP 6 Серпня 2014 09:50
А ось родичи загиблих на каширці і вулиці Гурьянова, в Беслані і Норд-ості повірили би...
Петро Показати IP 6 Серпня 2014 09:59
Дуже приємна новина, так, саме так, повинна діяти світова спільнота по відношенню до "братнього" російського народу, а геополітично нині саме вигідно Китаю, який в скорому часі буде власником певної території Росії. Українці настав час йти вперед і розбудовувати Незалежну суверенну процвітаючу Україну. Слава Україні!
Патріотець Показати IP 6 Серпня 2014 10:13
Аргентина оголосила дефолт. Ось дурні! Треба ж було не так - треба було зібратися на площі, з каструлями на головах, напитися пива, налити в пусті пляшки бензин, спалити десятка два поліцейських, ще сотню покалічити, потім прогнати уряд, посадити туди щирих аргентинців з головами у формі каструлі, прийняти кілька законів, щоб отстегнулся який-небудь дотаційний регіон, який насправді давав доходи в бюджет, потім поїхати в інший прикордонний регіон, наваляти місцевим, заарештувати пару тамтешніх авторитетів, призначити губернатором злодія і бандита в третьому поколінні, випустити з в'язниці десять тисяч кримінальників щоб сформувати з них каральні загони, підтягнути до мітингувальників міст танки, артилерію, авіацію і бомбити. Два місяці війни і вчорашні економічні проблеми здадуться смішними і несерйозними. Ось так нормальні пацани керують державою. А оголошувати дефолт кожен дурень може, це лоховский метод, для лузерів. Нормальний правильний пацан всі проблеми вирішує з пляшкою бензину і автоматом. Дефолт - це ботаніки придумали. Дурники там в Аргентині. Ніколи не стати їм справжніми героями. Не бачити їм справжньої перемоги. Порода не та
Анонім до Патріотець Показати IP 17 Грудня 2015 11:12
от за шо люблю український народ, то за почуття гумору )))) сміятися над собою - це великий талант! у людей, переповнених злісттю скоро сили закінчаться і почнуться хвороби. Позитивні люди все переживуть і все буде добре!
Анонім Показати IP 6 Серпня 2014 11:25
Що значить всіх проблем ? А економічні проблеми зробив хто ? МВФ треба дякувати за комунальні тарифи та знецінення гривні і ще багато іншого. За зменшення пенсійного віку вже ніхто навіть і не згадує. А за відсутність газу у першу чергу нашим "мудрим" владцям. 268 доларів це ціна для країн митного союзу, ми хотіли у Європу - платіть по-європейськи. А, взагалі, ще Ющенко колись казав, щоб соломою обігріватись. Якраз час і прийшов. І Радбез ООН - не панацея. Що вони зробили для Лівії, Сирії та Іраку. А Росії на санкціії наплювати. Білорусь постійно в санкціях і живуть краще нас, розвиваючи власну економіку, а не чужу. .
Анонім до Анонім Показати IP 6 Серпня 2014 12:22
молодец!!потдерживаю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus