USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Росія призначила фейкові вибори на окупованих територіях на 10 вересня

15 Червня 2023 16:06
Центральна виборча комісія РФ призначила проведення так званих «виборів» у тимчасово окупованих областях України на 10 вересня 2023 року.

Про це повідомляють РосЗМІ, передає Кореспондент.

Псевдовибори планують провести у так званих «ДНР» та «ЛНР», а також захоплених частинах Запорізької та Херсонської областей.

Як відомо, 10 вересня відбудуться і вибори у Росії.

У «єдиний день голосування» заплановані вибори вищих посадових осіб у 20 суб’єктах країни-агресора, а також додаткові вибори депутатів Держдуми щодо чотирьох вакантних місць за одномандатними виборчими округами.

У Кремлі мають намір продовжувати русифікацію окупованих територій, легалізувавши захоплення частини України за допомогою псевдовиборів.

Раніше в РФ внесли зміни до закону Про військовий стан, які дозволяють проводити вибори на окупованих територіях та депортувати мешканців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 15 Червня 2023 17:00
А чому " фейковi" iх що, не буде?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus