USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Росія стягнула ракетні війська до кордонів з Казахстаном

30 Вересня 2014 17:00
Масштабні навчання з використанням потужних ракетних комплексів Росія розпочала 30 вересня в Алтайському краї, поблизу кордону з Казахстаном.

У цих командно-штабних навчаннях задіяні більше чотирьох тисяч військовослужбовців і близько 400 одиниць техніки.

Про це повідомляє повідомляє Espreso.tv з посиланням на Newsru.com.

У навчаннях візьмуть участь ракетні комплекси "Тополь" (РТ-2ПМ), повідомив журналістам представник Ракетних військ стратегічного призначення Ігор Єгоров.

Нинішні маневри на Алтаї проходять поблизу від кордону з Казахстаном. Їх проведення в РВСП анонсували ще на початку вересня.

У зв’язку з цим нагадаємо про недавній скандал з висловлюваннями президента РФ Володимира Путіна і віце-спікера Держдуми, лідера ЛДПР Володимира Жириновського про казахстанську державність і нагнітання русофобських настроїв в цій країні.

"Во всех новых учебниках в Казахстане – везде антирусские настроения. Хотя Россия Казахстан не завоевывала, а пришла на помощь, ибо казахов вырезали джунгары. И русская армия выгнала джунгаров в Китай – вот там они сидять. Казахские улусы обратились к русскому царю, умоляли, в ногах валялись: "Спасите нас, казахов, а то всех вырежут джунгары". Русский царь направил армию, освободил Северный Казахстан",– сказав Жириновський в інтерв’ю для "Эхо Москвы".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
байдужий Показати IP 30 Вересня 2014 17:32
А нам що з цього?
ПНТ ПНХ Показати IP 30 Вересня 2014 21:24
ПНТ ПНХ жовтий кривавий карлик
ЯЦН ПНХ до ПНТ ПНХ Показати IP 30 Вересня 2014 22:17
Ти про себе?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus