USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росія відправила в Україну «Урагани»

25 Травня 2015 12:46
Системи залпового вогню «Ураган» прямують в сторону України – в неділю їх помітили у Ростовській області. Відповідна інформація та фото розміщені на фотосервісі Reuters, – передає УП.

«Конвой з десятків військових машин, включаючи системи залпового вогню «Ураган», військові вантажівки без номерних знаків і декілька бронетранспортерів перетнув південне російське місто Матвіїв Курган 24 травня і звернув у поле з дороги поблизу кордону з Україною», – йдеться у повідомленні.

Агентство уточнює, що знімки зробили на військовому полігоні «Кузьмінський».





Водночас Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на кордоні України з РФ наразі перебувають близько 50 тисяч кадрових російських бойовиків. Таку інформацію сьогодні, 25 травня, під час оперативної наради підтвердив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus