USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Росія ввела санкції проти Порошенка, Вакарчука та інших українців

4 Вересня 2020 23:45
Кабінет міністрів Росії розширив список осіб, щодо яких вводяться спеціальні економічні заходи.

Постанова опублікована в п'ятницю на офіційному порталі правової інформації Росії, повідомляє Главком.

У список потрапив, зокрема, п'ятий президент України Петро Порошенко.

Окрім експрезидента, під санкції потрапила ще низка українських посадовців та депутатів. Зокрема, український співак та колишній народний депутат Святослав Вакарчук, його ексколега, депутатка з «Голосу» Соломія Бобровська.

Також у список потрапила позафракційна депутатка Вікторія Гриб, член «Батьківщини» Михайло Волинець. Також Олексій Кучеренко, Валентин Наливайченко, Кіра Рудик, Сергій Рахманін, Яна Зінкевич, Михайло Забродський, Ольга Стефанішина, Софія Федина та Сергій Тарута.

Окрім них, Росія ввела санкції проти колишнього першого віцепрем’єр-міністра України та міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, який працював за правління Порошенка. Також у списку заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз.

Санкції РФ передбачають блокування (заморожування) безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії й заборону на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі території РФ.

До слова, Верховний представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель попередив Росію про можливість застосування санкцій у зв'язку з отруєнням російського опозиціонера Олексія Навального.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Читач Показати IP 5 Вересня 2020 04:10
А чому тільки проти Порошенка, Вакарчука і ще 553-х громадян України? А де ще санкції проти близько 30-ти мільйонів українців, які називають їх кацапами, а їхнього лідера - #уйлом?
Лучанин Показати IP 5 Вересня 2020 09:03
Справжні Українці!
Волиняка Показати IP 5 Вересня 2020 09:58
Показово, але чомусь Слуг народу там немає. Своїх не чіпають?
Мурсель до Волиняка Показати IP 5 Вересня 2020 10:25
Свої там інші: -чук, -ич та -йко.
Анонім Показати IP 5 Вересня 2020 10:18
Вай,вай,вай! И Славчик Вакарчук нэ прыидэ до Москвы бабло рубать с наивных россиян?! Як воны прожывуть бэз Окэана Эльзы?!!!
Анонім Показати IP 5 Вересня 2020 10:56
- Владимир Владимирович, здрасьте. Как вы там, с этой Беларусью, держитесь? - Да нормально все, Петр Алексеевич, рабочие моменты. Вы там что? - Так себе. У меня местные на носу, а рейтинги уже не такие, как в 2014-м. Думаю, может мне в мэры Киева пойти? Тем более, я сразу тогда хотел столичным мэром быть. - Ну смотрите сами, вам виднее. Помощь какая-то нужна? - Было бы неплохо, да. - Ок, вводим тогда против вас персональные санкции. Дальше уже сами знаете, что делать. - Спасибо большое! С меня причитается, Владимирович. - Ну будет тебе. Все, на связи. - Жму руку, обнимаю.
Я Показати IP 6 Вересня 2020 06:21
чому вони тут не сидять вже на нарах а проти них РФ санкції вводить???????
Волинь моя до Я Показати IP 6 Вересня 2020 14:01
Я - остання буква в алфавіті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus