USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росія забере у свій чемпіонат футбольні команди з Криму

24 Березня 2014 14:00
Кримські футбольні клуби з наступного сезону будуть грати в чемпіонаті Росії. Сімферопольська "Таврія" і ФК "Севастополь" гратимуть у російській Прем'єр-лізі. Як пише ТСН з посиланням на vesti.ru, в наступному сезоні в еліті російського футболу виступатимуть не 16, а 18 клубів. За словами міністра спорту Росії Віталія Мутка, кримські клуби ввійдуть в чемпіонат Росії з наступного сезону, а представник української Першої ліги "Титан" (Армянськ), швидше за все, увійде до складу ФНЛ (російський відповідник української першої ліги). "Ця тема звучала в спортивно-політичних питаннях на засіданні виконкому ФІФА. Я поінформований, що це даність - з'явилося два нових клуби в Росії. Ми зацікавлені в дружніх відносинах з Україною і не збираємося руйнувати цілісність її чемпіонату. Сезон закінчується в травні, тоді й повернемося до цих питань, обговоримо, яка формула це буде", - зазначив Мутко.

Тим часом Російський футбольний союз (РФС) проводить консультації з ФІФА, УЄФА і ФФУ щодо включення до складу учасників чемпіонату Росії кримських клубів та включення Федерації футболу Криму до складу РФС. Як повідомив президент РФС Микола Толстих, найближчим часом будуть проведені робочі зустрічі з цього питання.



Тиждень тому ми вже писали, що існує велика ймовірність, що українські футбольні клуби з Криму виступатимуть у російських змаганнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жора Показати IP 24 Березня 2014 14:12
А чому б не виключити Росію з її чемпіонатом з ФІФА та УЄФА. Уявляю, як залюбки вони приїдуть до нас, а ми до них.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus