USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Росіяни влучили ракетою у медзаклад в Дніпрі: одна людина загинула, 15 поранено

26 Травня 2023 12:03
Російські окупанти 26 травня влучили ракетною по медичному закладу в Дніпрі. З’явилися перші кадри із закладу після атаки окупантів.

Відео публікують місцеві Telegram-канали.

Внаслідок ракетного удару по медичному закладу в Дніпрі 26 травня загинула щонайменше одна людина. Крім того, 15 людей поранено.

Серед поранених – двоє дітей, хлопчики 3 та 6 років. Обоє вони госпіталізовані. Лікарі оцінюють їхній стан, як середньої тяжкості. Також було госпіталізовано 11 дорослих. Двоє перебувають у важкому стані.
«Російські терористи вкотре підтверджують свій статус борців з усім гуманним та чесним. Ракетний удар по поліклініці в місті Дніпрі. Станом на зараз одна людина загинула та 15 поранено», – відреагував Президент Володимир Зеленський на терор РФ.

Читати ще: Ракетний удар по лікарні в Дніпрі: навідницею могла бути скандальна блогерка

За його словами, на місці триває ліквідація наслідків обстрілу та порятунок постраждалих. Залучені всі необхідні служби.

«Маємо перемогти цих нелюдів безповоротно та якомога швидше. Тому що наш час – це наші люди. А наші люди – це найдорожче, що є в Україні», – додав Президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus