USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Росіяни вже випустили по Україні понад 6,5 тисячі ракет

20 Серпня 2023 23:02
Російська Федерація з початку повномасштабного вторгнення випустила по Україні більше 6,5 тисячі ракет і 3,5 тисячі дронів.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з Прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За час від 24 лютого 2022 року, коли почалося повномасштабне вторгнення Російської Федерації, агресор використав проти України вже більше 6,5 тисячі ракет та більше 3,5 тисячі дронів, зокрема іранських дронів «Шахед», – сказав Зеленський.

Президент наголосив, що абсолютна більшість ударів була по цивільних об’єктах, а не військових.

Глава держави подякував Нідерландам за кожну установку і ракети для систем ППО.

Він наголосив, що підтримка України у сфері протиповітряної оборони рятує життя людей, цілі міста і всю країну.

Зеленський розповів, що обговорив із Рютте ситуацію на полі бою, нагадавши про вчорашній теракт Росії у Чернігові, де було вбито сім людей, серед яких одна дитина, і поранено 156 осіб. Зеленський закликав присутніх уявити, скільки загалом таких ударів Росія вже завдала Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus