USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Росіяни закидають фронт людьми, бо не вистачає бойової техніки, – Маляр

12 Січня 2023 15:17
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що командування російських військ не має необхідної кількості технічно готової бойової техніки, тому «закидає» поле бою «людським ресурсом».

«Станом на 10 січня ц.р. у складі російських окупаційних військ, з урахуванням оперативного резерву, діють близько 280 формувань (минулого тижня – 250).

Противник здійснює ротацію підрозділів у складі регіонального угруповання військ (сил) на території РБ.

Обстановка у районах ведення бойових дій залишається складною.

В умовах відсутності необхідної кількості технічно готової бойової техніки, Кремль активно використовує людський ресурс для досягнення успіхів на полі бою», – сказала Маляр.

Маляр повідомляє, що за даними ГУР, Росія посилює угруповання військ на території України.

Зокрема, окупанти переміщують мобілізованих із полігонів Білорусі та Росії у зону ведення бойових дій та прикордонні райони.

Також противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Донеччині: «Найвища активність ворога відмічається на Бахмутському, Лиманському та Авдіївському напрямках».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus