USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Росіянин намагався вивезти через «Устилуг» сокиру та 10 шабель. Фото

10 Листопада 2017 11:43
У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг», що у Волинській області, затримали росіянина, який намагався вивезти з України старовинну зброю 1817 року випуску.

Про це повідомляє Держприкордонслужба у Facebook.

Так, сьогодні вночі, 10 листопада, в ПП «Устилуг» прикордонники Львівського загону виявили старовинну зброю у громадянина Російської Федерації.

Під час здійснення огляду автомобіля «Опель», в якому, як пасажир, слідував громадянин Російської Федерації, прикордонники за допомогою службового собаки в салоні транспортного засобу та в багажному відділені виявили 1 сокиру, 10 шабель та 5 гвинтівок 1817 року випуску, які, можливо, мають історичну та культурну цінність.

Наразі виявлена старовинна зброя встановленим порядком передана співробітникам Національної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus