USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Росія пророкує Україні в разі вступу в ЄС долю Сербії. ВІДЕО

25 Листопада 2013 11:19
На що витрачаються мільярдні кредити в країнах після їх євроінтеграції - про це йдеться у відеосюжетах, які виходять в ефір на російському «Першому каналі». Однією з таких країн стала Сербія. Відеосюжет опублікувала «Українська правда».

Сербії дали кредити, але - на купівлю євротоварів і європродуктів.
Зі слів Любодрага Савича, професора Бєлградського університету, після зближення з Євросоюзом у Сербії занепало власне виробництво.
«В Сербію за 10 років у Євросоюзі з різних джерел прийшло 117 мільярдів євро, з яких 113 було витрачено на імпорт. Про який розвиток власного виробництва може йти мова?», - каже Любодраг Савич.

Кількість робочих місць у Сербії за 20 років скоротилося в 4 рази. Збиток від тотальної приватизації об’єктів, що було однією з умов зближення з Європою, за роки сербської інтеграції становить 100 мільярдів євро.

«Нам снилося зовсім інше – нам снився Париж, Лондон, великі ринки та щедрі банки», - Каже Момир Булатович, професор економіки, колишній прем’єр-міністр Югославії. Ми були відкриті для інвестицій, і вони прийшли. Половина – в банківський сектор, частина в торгівлю і комунікації. Лише 18% від цих мільярдів передбачалося на виробництво. Фабрики зупинились, а ми продовжуємо купувати чужі товари в кредит від банків, які прийшли, під неймовірні 30%».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Загреб Показати IP 25 Листопада 2013 12:01
Опять небритие алкоголики нам злую историю предрекают .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus