USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Російське міноборони планує удари по українських підприємствах оборонного комплексу

6 Березня 2022 18:49
Міністерство оборони Російської Федерації анонсувало удари по українських підприємствах оборонного комплексу.

Про це повідомляє РИА Новости.

«У рамках виконання завдання щодо демілітаризації України російські збройні сили завдаватимуть високоточною зброєю ураження українським підприємствам оборонно-промислового комплексу. Щоб уникнути загрози життю працівників підприємств українського ОПК, заздалегідь попереджаємо про заплановані удари по таких об'єктах.
Міноборони РФ закликає персонал українських заводів ОПК не йти на повідку в київського режиму націоналістів та залишити території своїх підприємств», – йдеться у повідомленні міністерства оборони РФ.

Відзначимо, що у Луцьку на вулиці Ківерцівській розташований ремонтний завод «Мотор». Підприємство здійснює діагностику, ремонт, технічне обслуговування турбореактивних авіадвигунів третього і четвертого покоління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 6 Березня 2022 19:37
Для чого вказувати, що і де розміщено?
До лучанина до Лучанин Показати IP 14 Березня 2022 19:10
Якби не написали в статті про Мотор, то окупанти не дізналися б місцеположення!! А то нічого, що Мотор працював ще в радянському союзі і расєі вкурсі де і що в нас знаходиться??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus