USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Російські окупанти в соцмережах показують, як знищують міста України. Фото

4 Березня 2022 00:59
Російські окупанти в соцмережах продовжують постити, як вони знищують міста України. Це лише підтверджує, що вони прекрасно знають, куди та навіщо їдуть.

Про це свідчить акаунт одного з російських військових в Instagram, передає УНІАН.

Так, російський військовий публікує у своєму акаунті образи на адресу українців й те, як він воює в Україні за «русь-матінку».

Судячи з його дописів, він разом з такими ж окупантами перебуває під Херсоном.

При цьому він публікує фото зруйнованого міста та його нічого не бентежить. Він навіть не замислюється про те, скільки людей вбив, та хизується своїми «подвигами».
Ось ще кілька постів з його акаунта.
Варто відзначити, що, згідно з інформацією на сторінці цього «визволителя», він займається «селективною парфумерією в Санкт-Петербурзі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 4 Березня 2022 10:09
ВИДНО, ДУЖЕ РОЗУМНИЙ, САМ СОБІ ПРИГОВОР ПІДПИСУЄ. ЦЕ ЩЕ РАЗ ЗАСВІДЧУЄ, ЩО У БАГАТЬОХ РОСІЯН В ГОЛОВАХ ЗАМІСТЬ МІЗКІВ - КІЗЯКИ. СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus