USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Російські олігархи готові віддати Україні частину активів, щоб вийти з-під санкцій, – ЗМІ

25 Травня 2022 08:56
Російські олігархи готові пожертвувати Україні частину своїх активів, щоб їх виключили з санкційного списку Заходу.

Про це пише німецька газета Handelsblatt, передає УНІАН.

За словами глави Мінфіну Канади Христі Фріланд, їй телефонують російські олігархи, які критично ставляться до розв'язаної РФ війни, але не можуть виступити проти через загрозу репресій з боку Кремля.

Фріланд каже, що вони запропонували їй наступну угоду: значну частину активів олігархи передають Заходу, а їх натомість виключають з санкційних списків. Відзначено, що переговори зараз – на початковій стадії.

«Така угода могла б дати певні переваги для всіх сторін: Київ отримує мільярди, Захід уникає дебатів про експропріацію, а олігархи повертають своє розкішне життя», – йдеться в статті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 25 Травня 2022 10:33
нехай виводять з парашки свої капітали
Кіллер до скептик Показати IP 25 Травня 2022 11:44
Скинутися і найняти кілера (патріотичного налаштованого хірурга, кулінара, прукаря, медсестру по вколюванню ботокса), слабо ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus