USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Російські солдати масово здаються у полон

4 Жовтня 2022 23:03
Представник ГУР МО України Андрій Юсов в ефірі телеканалу FREEДОМ розповів, як рятує життя проєкт «Хочу жить», та роз'яснив алгоритм, за яким російські солдати можуть здатися в полон ЗС України.

Представник воєнної розвідки України зазначив, що лише за останні кілька тижнів на гарячі лінії проєкту вже надійшло понад дві тисячі звернень.

Також Андрій Юсов розповів, як росіянам уникнути відправки на передову, якщо солдат уже мобілізований, та підкреслив, що повістки в рф видали 100 тисячам мобілізованих, яких відправляють на найнебезпечніші ділянки фронту.

Нагадаємо, мобілізованим росіянам не вистачає їжі, одягу, спальних місць та грошей. Приміщення, в яких їм доводиться жити, не опалюються. Серед мобілізованих багато хворих, яким не надають медичної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жовтопера качка Показати IP 5 Жовтня 2022 08:20
Із 2 мільйонів здався один. Масово. Рукаобличчядупа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus