USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Російські студенти відповіли українським на відеозвернення. УТОЧНЕНО

2 Лютого 2015 08:37
Студенти університетів Росії записали відповідне відеозвернення до українських студентів з приводу інформаційної завіси та війни на Донбасі. «Росія – єдина країна, яка справді бореться за демократію», такою була відповідь на заклик підняти інформаційну завісу, - повідомляє ТСН.

Нагадаємо, студенти українських вищих навчальних закладів України записали відеозвернення до російської молоді із закликом не вірити пропаганді та донести своїм співвітчизникам правдиву інформацію про війну в Україні.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДОНЕСІТЬ ПРАВДУ ПРО ДОНБАС: УКРАЇНСЬКІ СТУДЕНТИ ЗВЕРНУЛИСЯ ДО МОЛОДІ РФ. ВІДЕО

Російські студенти відповіли українським штампами кремлівської пропаганди. 2 лютого з`ясувалося, що відеозверення - фальшивка. Активісти, що виступили із зверненням до молоді України не є студентами ні Калінінградського державного технічного університету, ні Балтійської державної академії рибопромислового флоту.



"Нам, як представникам російського студентства небайдужа доля братньої України. Ви закликаєте нас підняти інформаційну завісу, давайте зробимо це разом", - йдеться на початку звернення.

Зазначимо, що студенти активно використовували штампи кремлівської пропаганди, такі як "антиконституційний переворот", "ввічливі люди", "братні народи" тощо.

"Жителів Криму чекав такий же кривавий хаос, який твориться новими людьми, що захопили владу. Кримчани не захотіли такої долі і провели демократичні вибори під захистом ввічливих людей", - сказали студенти у своєму зверненні.

Вони також запевнили українців, що "не засмічують себе фейками та дезінформацією" і нібито оперують виключно фактами.

"Повірте, ми прекрасно розуміємо, чому США й Європа вводять санкції проти Росії. Це відбувається тому, що Росія - єдина країна, яка справді бореться за демократію", - переконані студенти.

Російські студенти також заявили, що США допомагають Україні зброєю і боєприпасами у той час як з Росії "йдуть нескінченні потоки винятково гуманітарної допомоги".

"Вам доведеться пояснювати своїм дітям, чому ви стріляли в нас. Ми не піднімали зброю проти наших братів і за нашу історію нам соромно не буде", - підсумували представники російської молоді.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus