USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Російські війська заблокували українську частину і вимагають скласти зброю

2 Березня 2014 14:12
Російські військові без розпізнавальних знаків заблокували українську військову частину української берегової оборони в Перевальному в Криму.

Про це "Українській правді" повідомив очевидець подій.

"У Перевальному десь годину тому з'явилися такі ж військовослужбовці, які блокують будівлі в Сімферополі і аеропорт у Бельбеку", - сказав він.


"Люди, які заблокували частину, озброєні такою ж зброєю і також одягнені. Розпізнавальних знаків немає. Але ясно, що це росіяни", - додав він.

"Те, що це росіяни, підтвердили і журналісти декількох каналів, які туди під'їхали " , - додав співрозмовник.

"Вони вишикувалися по периметру. Блокують частину і також блокують КПП.

Навколо зібралися місцеві жителі і дивляться" , - додав він.

Раніше офіцер запасу Сергій Ланшін повідомив, що Російські війська спробують штурмувати частину в Перевальному, передає Центр журналістських розслідувань.

"По закінченню півтори години російський армійський спецназ буде штурмувати бригаду в селі Перевальному під Сімферополем. Від командирів вимагають скласти зброю і не чинити опору захопленню російськими військовими українських військових частин" , - сказав він.

Командири прийняли рішення не здаватися, стояти на смерть, розповів Сергій Ланшін.

З його слів, командир уповноважив його звернутися до ЗМІ з проханням терміново прибути в місця базування військової частини та задокументувати злочин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
РБ Показати IP 2 Березня 2014 15:17
Пздйте до своєї нікчемної гнійної расейскої федерації виблюдки
Лучанин Показати IP 2 Березня 2014 17:51
Путінські банди в Криму розперезалися, нікчемний кегебіст провокаціями провокаціями хоче влипнути в світову історію, нехтуючи миром і долею росіян.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus