USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Російські ЗМІ зліпили версію, що малазійський боїнг збив волинянин

16 Жовтня 2014 16:30
Телеканал «Росія 24» в одному з своїх «журналістських розслідувань» причин загибелі малазійського «Боїнга» над Донбасом зробив висновки, що до загибелі авіалайнера причетний ковельчанин Олександр Гавришук. Про це повідомляє «Вісник+К».

Олександр - заступник командира батальйону Нацгвардії спеціального призначення «Донбас». Гавришук народився у Ковелі, закінчив у Луцьку військовий ліцей з посиленою фізичною підготовкою. Пізніше вчився у Харківському університеті повітряних сил імені Івана Кожедуба. Саме на останньому фактор і фізична присутність на Донбасі, у момент коли сталася трагедія з «Боїнгом» російські «розслідувачі» і зліпили свою версію.

Мовляв, Олександр Гавришук закінчив факультет зенітно-ракетних військ і тому вміє управляти комплексом «Бук».

Нагадаємо, 17 липня в небі над Донецькою областю терористи, яких підтримує Росія, збили літак "Boeing-777" Malaysia Airlines, що виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. На борту літака перебували 298 осіб, у тому числі 15 членів екіпажу, всі вони загинули. СБУ опублікувала записи розмов бойовиків, із яких випливає, що літак збили саме їхні люди. СБУ також заявляє, що має й докази, що доставленими для цього з Росії зенітно-ракетними комплексами «Бук» керували російські військові фахівці.

Проросійські сепаратисти на місці катастрофи не дають спостерігачам ОБСЄ вільно обстежити це місце, також були помічені факти вивезення тіл та уламків літака в невідомому напрямку – як вважають, із метою знищити прямі докази його збиття російською ракетою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus