USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Російському реперу Басті заборонять в'їзд до України

17 Серпня 2017 02:18
Служба безпеки України готується найближчим часом заборонити в'їзд в Україну російському реперу Василю Вакуленку (Баста), який після анексії Криму Росією виступав з концертами на півострові.

Про це йдеться у відповіді СБУ на інформаційний запит "Апострофа".

"На Ваш інформаційний запит від 09.08.2017 стосовно Вакуленка В.М. повідомляємо, що компетентним підрозділом СБУ підготовлено відповідні документи щодо прийняття рішення про заборону в'їзду на територію України вказаному громадянину", - відповіли в СБУ.

Також в спецслужбі додали: "Наразі тривають заходи з документального оформлення вказаного рішення у порядку, передбаченому чинним законодавством України, що потребує певного часу".

Нещодавно, після звернення "Апострофа" через народного депутата Антона Геращенка до голови Службі безпеки України Василя Грицака, стало відомо, що СБУ неодноразово передавала Держприкордонслужбі інформацію про відвідування Криму репером "Бастою", однак, навіть після цього артист зміг виступити 17 червня з концертом у Києві. Голова СБУ також підкреслив, що "візити В. Вакуленка в Україну створюють передумови до дестабілізації суспільної ситуації в державі".

Також відомо, що наступний концерт Басти у Києві заплановано на 1 грудня 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
бритва оккама Показати IP 17 Серпня 2017 07:31
краще заборонити в'їзд в Україну Дзідзьо...
12345 до бритва оккама Показати IP 17 Серпня 2017 13:26
З нього такий репер, як з *авна пуля. Ватний бездарний непотріб ...
бритва оккама до 12345 Показати IP 18 Серпня 2017 00:21
абсолютно вірно...Але він гастролер...А цей імбіцил з приклеєною бородою своєю копротворчістю плавить мізки українським дітям...І хто з них більше зло???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus