USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Російський літак стоїть у київському аеропорту Жуляни

18 Березня 2016 20:00
У мережі опублікували фотографії літака з логотипом російської авіаційної компанії «Трансаеро», який стояв у київському аеропорту Жуляни, незважаючи на те, що авіасполучення між Україною і Росією було припинено восени 2015 року.

Про це повідомляє Depo.Київ.

Зазначимо, що фото опублікував в Twitter український журналіст Михайло Голуб.

«Що робить літак «Трансаеро» в Жулянах?», – обурюється чоловік у своєму мікроблозі.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що російські авіакомпанії, що потрапили під дію санкцій, не зможуть літати до України з 25 жовтня 2015 року.

Як повідомлялось, Кабінет Міністрів України розширив список санкцій проти РФ, з 25 жовтня заборонивши польоти російських авіакомпаній в Україні. Через декілька днів «Росавіація» повідомила про введення відповідних санкцій.

Авіасполучення між Україною і РФ припинено з 00:00 25 жовтня.

У той же день Кабінет Міністрів України ввів заборону на транзитні польоти всіх без винятку російських авіакомпаній в українському авіапросторі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
СУГС Показати IP 18 Березня 2016 20:28
Прилетів за Шевцовим Антоном,,,,,,,,
Пан Голуб, судячи з усього, дуже некомпетентний журналіст, бо не знає, що авіакомпанія "Трансаеро" збанкрутіла ще минулого року і її власність нині активно розпродається. Тому якщо на літаку ліврея авіакомпанії "Трансаеро", то це не значить, що це російський літак. "Трансаеро" мала свої представництва в інших країнах світу, в тому числі на Україні, тому це спокійно може бути літак будь-якої іншої авіакомпанії, до того ж далеко не обов'язково російської, може навіть української, яка по дешевці придбала його і ще не перефарбувала у власну ліврею. Так що перед тим, як в Мордокнизі забруднювати власну стіну, пану "журналісту" Голубу треба точно перевірити інформацію, а потім ляпати. На паркані теж діжку з пивом намалювали, народ в черзі півдня стояв, але пива так і не випив, тому сенсації в пана Голуба, нажаль, не вийшло, і редакція не заплатить за чергову "утку", тому доведеться купувати на вечерю "Мівіну". ;)
полюх Показати IP 19 Березня 2016 10:09
навіть я знаю .що цей літак "заарештований" за борги компаніі!!
Анонім Показати IP 19 Березня 2016 10:57
заблукав, бідолага

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus