USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Російський олігарх в обхід санкцій скуповує ЗМІ у Європі, – США

7 Квітня 2022 04:32
Російський олігарх Костянтин Малофєєв вирішив, що йому вдасться обійти санкції. Через своїх спільників він почав купувати ЗМІ по всій Європі.

Я передає 24 канал, про це повідомляє Міністерство юстиції США.

Санкції західних партнерів України сильно б’ють по істеблішменту окупантів. Втім, дехто з них не робить жодних висновків та навіть намагається обійти накладені обмеження.

Міністерство юстиції США повідомило, що російський олігарх Констянтин Малофєєв порушував санкції, які були введені внаслідок нападу Росії на Україну. Зокрема, він за сприяння спільників намагався придбати ЗМІ по всій Європі.

«Міністерство юстиції буде продовжувати використовувати всі свої повноваження для притягнення до відповідальності російських олігархів та інших осіб, які намагаються обійти санкції США», – підкреслив генеральний прокурор США Меррік Гарланд.

Окрім того, Гарланд додав, що вони вилучили мільйони доларів із фінансової установи США, які пов’язані з Малофєєвим.

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки 31 березня запровадили нові санкції проти технологічної галузі Росії. У санкційний список потрапили 13 росіян та 21 російська компанія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus