USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Російський пілот не зміг катапультуватися з підбитого літака, бо йому підрізали паски. Відео 18+

11 Березня 2022 22:19
На Житомирщині 10 березня був збитий російський штурмовик Су-25. Пілот не вижив.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

З його слів, цей літак обстрілював населені пункти на Житомирщині, зокрема, Коростень. Пілота прирекли на смерть свої ж, оскільки паски катапульти були спеціально підрізані, щоб він не міг катапультуватися і потрапити в полон ЗСУ. Льотчик згорів заживо.

Читати ще: Картонні бронежилети та бронезахист з коробок: НАЗК подякувало Шойгу за розкрадання армії РФ

«Маловідомі, героїчні епізоди боротьби за мирне небо України. Вчора біля села Бехи на Житомирщині влучним вистрілом з ПЗРК був збитий штурмовик Су-25 РФ, той самий, що бомбив Коростень, Малин, Овруч. Пілот загинув, бо на катапульті спеціально були підрізані паски. Спеціально, щоб пілот не зміг катапультуватися і не потрапив до нас живим в полон», - написав він.

Увага! Відео 18+! Не рекомендоване до перегляду неповнолітнім і особам з вразливою психікою!

До слова, раніше повідомлялося, що вже виявлено декілька випадків, коли в підбитих пілотів РФ не спрацьовували парашути. Тож після катапультування льотчики усе одно не виживали. У Головному управлінні розвідки Міноборони України вважають більшість таких інцидентів невипадковими.
Читати ще: «Су-34 справні на 60-70%», – полонений підполковник про стан літаків РФ

Нагадаємо, 11 березня троє полонених льотчиків РФ дали пресконференцію і закликали своїх співслужбовців не виконувати злочинні накази командування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus