USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

РФ попросила Україну зняти обмеження на в'їзд російських вантажівок

19 Лютого 2016 17:00
Росія звернулася до Києва з проханням зняти обмеження на нові в'їзди російських вантажівок на територію України. Про це повідомив журналістам заступник міністра транспорту РФ Ніколай Асаул в п'ятницю, - інформує Тиждень.uaз посиланням на російський Interfax.

"Зберігається обмеження, запроваджене Україною в односторонньому порядку, на в'їзд з Росії на територію України російських вантажівок. Відповідно ми змушені поки зберігати таке ж обмеження на в'їзд українського транспорту на територію РФ", - сказав заступник міністра.

У Мінтрансі розраховують, що найближчим часом Київ зніме обмеження. "Принаймні, ми звернулися до української сторони з таким проханням. Розраховуємо, що таке рішення може бути прийняте", - додав Асаул.

У четвер Мінтранс РФ повідомив, що Росія і Україна повністю виконали свої домовленості щодо повернення українських і російських вантажівок на території країн їх реєстрації.

Як повідомлялося, блокада російських фур в Україні почалася 11 лютого. 14 лютого РФ офіційно заявила про аналогічну про блокаду українських вантажівок.

15 лютого уряд України офіційно призупинив рух російських вантажівок територією країни.

16 лютого Росія повністю припинила транзит українських вантажівок.

Цього ж дня Україна домовилася з Росією про взаємне повернення заблокованих вантажівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
УКРАЇНЕЦЬ Показати IP 20 Лютого 2016 10:40
Якщо дураки нехай пускають російські фури.То хоть російська армія розживеться боєприпасами.
Анонім до УКРАЇНЕЦЬ Показати IP 20 Лютого 2016 14:10
С какой палаты пишешь?
УЖЕ НЕ УКРАИНЕЦ Показати IP 21 Лютого 2016 20:51
20% ТРАНЗИТНЫХ ПЕРЕВОЗОК ПРОИЗВОДИТ УКРАИНА,3%-РОССИЯ,40%-ПОЛЬША,ДРУГИЕ СТРАНЫ-ОСТАЛЬНОЕ!!!!ТАК КОМУ ВЫГОДА ОТ ТРАНЗИТА???УКРАИНА ОСТАНОВИЛА 120 РОССИЙСКИХ ФУР,РОССИЯ -500 УКРАИНСКИХ-УГАДАЙТЕ КАК ПЛОХО СТАЛО РОССИИ!!!!!!ТАК ЧТО УКРАИНА НАПОМИНАЕТ МУЖИКА ПИЛЯЩЕГО СУК НА КОТОРОМ СИДИТ!!!МОЗГИ НУЖНО ВКЛЮЧАТЬ,ГРОМАДЯНЕ!!!!
М Показати IP 29 Березня 2016 08:08
Нехай с*ки пішки ходять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus