USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ростимо свого Медвєдєва: лучанин здобув кубок «Uzhgorod open»

5 Грудня 2009 10:07
Учора до Луцьку із Ужгорода повернувся з престижним кубком переможець Всеукраїнського тенісного турніру (U12) першої категорії «Uzhgorod open-2009» Андрій Хойна. Цей 12-річний вихованець клубу «Олімпія» обіграв два десятка найспритніших юних тенісистів України.
 
На турнірі за кубок із великого тенісу «Uzhgorod open», що тривав чотири дні, боролися вихованці найсильніших спортивних шкіл держави. Андрій Хойна під наставництвом заслуженого тренера України Віктора Анісімова та тренера Тараса Рулінського без проблем пройшов усі круги змагання. В фіналі зустрівся з талановитим молодим тенісистом Олександром Бабичем зі Львова. І виграв із рахунком: 6:4, 4:6, 6:0.
 
«У останньому сеті Андрій просто розгромив суперника, не залишив найменшого шансу. І це притім, що львівська тенісна школа дуже сильна в Україні», - каже один із тренерів переможця Тарас Рулінський.
 
Після гучної перемоги лучанин заробив для особистого рейтингу 50 очок. І впритул наблизився до найсильніших тенісистів своєї вікової категорії. «Uzhgorod open» - перша гучна перемога спортсмена в кар’єрі, проте не остання, - впевнені тренери.
 
Андрій Хойна займається великим тенісом із 8-річного віку. Два роки тому він прийшов тренуватися в спортивно-оздоровчий комплекс «Олімпія». Хлопець ходить на тренування кожного дня, займається мінімум по дві години. Влітку на відкритих майданчиках, узимку – на критих кортах комплексу. Разом із тим, не забуває про школу.
 
«Дякую вчителям і директору Луцької школи №1, які поділяють моє захоплення і роблять хоча й невеликі поблажки для мого професійного росту у спорті», - каже 12-річний чемпіон.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Да ну!!! Показати IP 5 Грудня 2009 12:00
Хлопця неодмiнно треба поздоровити,але тренери кажiть правду.Вiн 97-й у рейтингу.Це дуже близько до десятки.
Ну да! Показати IP 6 Грудня 2009 08:31
По- перше.Рейтинг в 12 річному, так само як і 16 річному віці не має абсолютно ніякого значення!На майбутню дорослу гру він не впливає, так як не перносяться набрані очки! По -друге.Коли ти обіграєш скажімо 5 чи 10 чи 20 - то тебе з ним місцями не міняють і на кількість доданих очок це не впливає!Очки даються фіксовано за 1-ше коло,2-ге коло, чверть фінал і фінал.Більше з"їздив, більше пройшов - більше очок заробив - піднявся в рейтингу! По-третє:хлопець старається,в літку не відпочиває - за своїм бажанням, кожен день ходить і в школу і кожен день удосконалює свою гру, завдяки чому маємо хороший результат. А якщо в когось оскома з цього приводу. то є можливість її позбутися - беріть ракетку і гайда на "Олімпію" і може Ви доб"єтесь більших результатів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus