USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ротація волинських міліціонерів на Сході

6 Жовтня 2014 14:21
Ротація правоохоронців, які виконують функціональні обов’язки на Сході держави, відбулася втретє. Тож черговий загін працівників волинської міліції провели у дорогу не лише рідні та друзі, а й колеги, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

У дворі обласного управління внутрішніх справ вишикувалися справжні бійці, сповнені незламним духом і вірою у перемогу справедливості й правопорядку.

– Ми вболіваємо за кожного з вас і будемо чекати на ваше повернення додому у повному складі і доброму здоров’ї. Упевнений, що ви з честю виконаєте свій службовий обов’язок, – з такими словами звернувся до підлеглих начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Протоієрей Олександр Мазурак помолився разом із правоохоронцями та благословив їх у добру путь.

Декілька хвилин, відведених на прощання з рідними, друзями і колегами, обернулися для правоохоронців міцними дружніми рукостисканнями, теплими обіймами і поцілунками коханих і дітей, щирими батьківськими настановами і благословенням матерів.

За мить зведений загін вирушив у далеку дорогу, аби змінити колег, які протягом місяця забезпечували правопорядок на Сході України.

А напередодні у зону АТО поїхали працівники управління карного розшуку, основне завдання яких – затримання та знешкодження злочинців, які посягають на безпеку мирного населення та територіальну цілісність держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus