USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розчищають труби та канави: як на Волині запобігають підтопленню доріг

13 Квітня 2023 19:53
На Волині, аби не допустити підтоплення доріг та запобігти передчасному руйнуванню дорожнього одягу унаслідок його перезволоження, на автошляхах державного значення тривають роботи із забезпечення належного водовідведення.

Про це повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Підрядні підприємства, що задіяні до експлуатаційного утримання доріг, розчищають водостічні труби та канави, влаштовують кювети, планують укоси, досипають узбіччя та виконують інші роботи, аби вода не застоювалась на дорожньому полотні.

Водночас, враховуючи ситуацію з підтопленнями, що мають місце на території Волинської області унаслідок підняття рівня води у річках та ґрунтових вод, постійно моніториться ситуація на дорогах і мостах.

Також у Службі вживають заходів задля недопущення та зменшення ризиків виникнення надзвичайних ситуацій на автошляхах та їх складових, пов’язаних з проходженням льодоходу, паводків та повені. На сьогодні ситуація на дорожніх об’єктах області стабільна, надзвичайних ситуацій, пов’язаних з водним фактором, не зафіксовано.

"Звертаємось до мешканців Волині з проханням не засмічувати і не засипати влаштовані під в’їздами в двори водопропускні труби і кювети, оскільки це призводить не лише до підтоплення автошляхів, а й до затоплення приватних територій та споруд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus