USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Роздягали, змушували присідати, силоміць постригли. Денісова розповіла, як росіяни знущалися з військовослужбовиць

11 Квітня 2022 22:02
Росіяни знущаються з українських військовополонених та мирних жителів міст, які їм вдається тимчасово окупувати. На відміну від українців, окупанти нічого не знають про гуманізм та поводяться, наче звірі.

Україні під час другого офіційного обміну полоненими вдалося з-поміж інших звільнити 15 українських жінок-військовослужбовців, з посиланням на LB.ua пише 24 канал.

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова розповіла, через що їм довелося пройти у полоні.

Російські окупанти у поводженні з полоненими не дотримуються жодних міжнародних норм. Наших полонених жінок-військових росіяни насильно підстригли та піддали знущанням.

"Людину роздягають, потім заставляють її присідати, щоб вона, особливо жінка, часом щось десь не сховала. Це – приниження нелюдське. І це вони робили з нашими жінками", – розповіла Денісова.

Також вона повідомила, що наших жінок хотіли змусити говорити російською та використати у пропагандистських фільмах, але завдяки перемовинам на найвищому рівні їх вдалося визволити.

Нагадаємо, 9 квітня відбувся третій обмін полоненими. Вдалося звільнити 12 військових та 14 цивільних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus