USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Рожищенська громада попрощалася з Героєм Олегом Васевичем

8 Лютого 2024 22:54
Чорна хустина покрила голову ще однієї молодої вдови, біль розірвав на шматки батьківське серце, туга та сльози затуманили очі великої родини – війна назавжди вирвала з життя ще одного Героя, захисника України Олега Сергійовича Васевича з Лукова.

Про це повідомили в Рожищенській міській раді.

Олег Васевич з першого дня повномасштабного вторгнення був мобілізований до війська. Служив на посаді водія-електрика відділення зв'язку 118-ї окремої механізованої бригади.

Впевнений у собі, виважений, добрий, щирий, справжній. Олег завжди відповідально виконував усі доручені завдання, тому побратими могли на нього покластися, тому здобув повагу серед вояків.

За майже два роки запеклої боротьби з ворогом Олег був загартованим та досвідченим воїном. Та війна вибирає найкращих. 5 лютого в районі населеного пункту Роботине Запорізької області життя Героя обірвалося під час виконання бойового завдання.
Учора 32-річний воїн Олег Васевич востаннє на щиті повернувся на малу батьківщину в Луків. Остання ніч у рідній батьківській оселі – і дорога у Вічне життя.

Сьогодні, 8 лютого, біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбулася громадська панахида за загиблим.
Застиг у скорботі біля домовини Героя посивілий батько, який разом з сином захищав рідну землю. Ця втрата назавжди сталевим лезом увійшла в його серце, спопелила душу, наповнила свідомість бажанням помсти.
«У боротьбі з російським ворогом українські вояки віддають найдорожче – життя. Вони захищають нас, а ми маємо захищати їх – донатити на необхідні речі, волонтерити, підтримувати наших військових. Бо тільки спільно можемо вистояти», – наголосив, звертаючись до присутніх, Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук і висловив щирі співчуття родині загиблого Героя.
Чин відспівування загиблого захисника України Олега Васевича відбувся у храмі Архістратига Михаїла в Рожищі.

Згодом велелюдною процесією під тужливі мелодії військового оркестру та церковні піснеспіви Олега Васевича провели до місця його останнього спочинку – на Алею Слави місцевого кладовища.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus