USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розкол Самопомочі: Соболєв і Семенченко виходять з партії

10 Квітня 2019 11:38
Народні депутати України Єгор Соболєв та Семен Семенченко оголосили про намір вийти з партії Самопоміч.

Про це повідомляє прес-служба політсили в Facebook.

Відзначається, що Соболєв уже підписав відповідну заяву, а Семенченко оголосив про намір зробити це найближчим часом.
У той же час Єгор Соболєв зазначив, що виходить з партії, але не покидає фракцію Самопоміч.

За його словами, він не буде балотуватися з партією Самопоміч на наступних парламентських виборах у зв'язку з ідеологічними розбіжностями з керівництвом партії.
Соболєв додав, що що не має наміру співпрацювати ні з чинним президентом України Петром Порошенком, ні з шоуменом Володимиром Зеленським, і планує продовжити свою діяльність в новій політичній силі, "яку запропонує творити на принципах відкритості, дієвості і доброчесності".

Раніше ЗМІ повідомляли, що крім Соболєва та Семенченко Самопоміч покинуть Олександр Опанасенко, Іван Мірошниченко, Олександр Данченко і Олексій Скрипник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Квітня 2019 12:25
Прославленный первопроходимец, неоднократно раненый, то ли в левое, то ли в правое полужо… в филейную часть нижнего (и единственного) мозга легендарный комбат Семен Семенченко (Костя Гришин) в соавторстве с главным люстратором по вызову Егоркой Соболевым покидають самую нужную и честную партию Украины.Какая боль...
Упс! Показати IP 10 Квітня 2019 14:35
Яке солодке слово -влада ,от хлопам й захотілось стати у руля..Рулів на всіх не вистачить.Руль в країні має бути НАРОД ,а ви всі простими гвинтиками на благо того народу.А саме найкраще було б ,якщо до влади прийшли абсолютно !!!нові обличчя!!! з незаплямованою совістю люди..Хоч помрію про таке щастя
Анонім Показати IP 10 Квітня 2019 19:08
Партія САМОзнищення !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus