USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Розмову Трампа з Путіним назвали знаком покращення стосунків США і РФ

30 Січня 2017 08:44
Офіс прес-секретаря Білого дому поширив заяву за підсумками телефонної розмови президента США Дональда Трампа з російським лідером Володимиром Путіним, повідомляє Гордон.

Телефонна розмова президента США Дональда Трампа з російським колегою Володимиром Путіним започаткує поліпшення відносин між країнами. Це випливає з повідомлення Білого дому, яке офіс прес-секретаря поширив в американських ЗМІ.

Повний текст заяви навів у своєму Twitter редактор новин телеканалу NBC Бред Джеффі.

"Бесіда, витримана в позитивному ключі, стала знаком початку поліпшення відносин між США і Росією, які потребують відновлення", - зазначає Білий дім в короткому повідомленні за підсумками переговорів.

Президенти двох країн обговорили різні сфери співробітництва - від протидії ІДІЛ до спільних дій зі встановлення миру в Сирії, йдеться в релізі.

Розмова тривала 45 хвилин.

За інформацією Кремля, президенти обговорили стан справ на Близькому Сході, арабо-ізраїльський конфлікт, ситуацію навколо іранської ядерної програми і Корейського півострова, а також торкнулися основні аспекти кризи в Україні.

Старший науковий співробітник аналітичного центру Atlantic Council Фабріс Потьє раніше припускав, що переговори Трампа і Путіна можуть бути пов'язані з підготовкою в Білому домі розпорядженні про зняття санкцій з РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан Показати IP 30 Січня 2017 11:17
Давно зрозуміло, що так звані "санкції" -слово для дурбецел. Вони нічого не дають, лише відмазка для "громадськості"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus