USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Розпочався ремонт дороги, яка з'єднує села під Луцьком

28 Квітня 2023 22:00
В Луцькому районі розпочали ремонт ділянки дороги, яка з’єднує села Жидичин, Кульчин, Озерце і Клепачів.

Про це розповів Суспільному бригадир Юрій Кулеша.

Зараз робітники очищують карти, тобто, вирізані навколо ям місця від бруду та води. Місце, де були вибоїни, готують до асфальтування.

Через Жидичин, Кульчин, Озерце та Клепачів, проходить траса обласного значення. Зі слів старости Жидичинського округу Галини Матвіюк, ями є на майже усіх ділянках дороги. Автошлях не ремонтували два роки.

З проханням провести ямковий ремонт до Служби місцевих автодоріг звернулися депутати Луцькради, до якої входять ці села.

«Дорога є досить використовувана, тому що їздить громадський транспорт, шкільні автобуси. Також це центральна артерія, яка йде через всі населені пункти. Звичайно, ямковий ремонт тимчасово вирішує, але будемо враховувати, що сьогодні воєнний стан», – каже староста.

Скільки грошей піде на ямковий ремонт цієї дороги – поки не відомо, телефоном розповів інженер технічного нагляду ДП «Служба місцевих автомобільних доріг» Василь Козак. Каже, роботи здійснюють згідно з договором експлуатаційного утримання і оплата йде по факту їх виконання. Завершити цю ділянку планують до першого червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus