USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Розпоряджатись бюджетом має той, хто платить податки»: як у Луцькраді виділяли кошти на патріотичне виховання

7 Жовтня 2020 19:59
До Дня Захисника України луцькому клубу козацьких бойових мистецтв «Герць» виділили кошти на підтримку і розвиток.

Про це стало відомо сьогодні, 7 жовтня, під час засідання позачергової 94-ї сесії міської ради VII скликання.

Так, напередодні Дня Захисника України луцькі обранці громади ухвалили рішення виділити 50 тисяч гривень з резервного фонду для департаменту сім’ї, молоді та спорту, зокрема, на підтримку та розвиток спортивного клубу козацьких бойових мистецтв «Герць».

«Так, треба допомагати дітям. Зокрема у питаннях патріотичного виховання. Але мені дуже болить одне питання. Давайте зробимо так, щоб депутати, котрі пропонують виділяти кошти із бюджету, спершу оприлюднювали звіти, скільки вони заплатили податків місту та скільки надали робочих місць лучанам тощо. Тоді й будемо бачити, хто наповнює бюджет Луцька, і хто має право ним розпоряджатися», – зауважив депутат Аркадій Соломатін, натякаючи на звернення Павла Данильчука.

Попри дискусії у сесійній залі, луцькі депутати ухвалили рішення кошти на розвиток клубу «Герць» із резервного фонду таки виділити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus