USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Розроблять сайт про транспортну систему Луцької громади

28 Червня 2021 07:58
До жовтня планують розробити веб-сайт про транспортну систему Луцької міської територіальної громади.

Тендер для пошуку розробників порталу на платформі Prozorro оголосив виконавчий комітет Луцької міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 2 липня.

Очікувана вартість розробки сайту становить 175 тисяч гривень. У цю суму входять розробка технічного завдання, дизайн сайту,розробка сайту (стандартної та мобільної версій), а також гарантійне обслуговування та технічна підтримка сайту протягом шести місяців.

Веб-сайт «Транспортна система Луцької МТГ» буде призначений для інформування та електронної взаємодії влади з громадянами з питань функціонування транспортної системи у Луцькій громаді. На порталі мешканці громади зможуть відшукати інформацію про послуги та сервіси, що надаються у сфері транспорту, зокрема інформацію щодо місць розташування зупинок, розкладу руху транспорту, переліку маршрутів, планування поїздок тощо.

На порталі висвітлюватимуться повідомлення про перекриття руху, проведення ремонтних робіт, зміну маршрутів, появу нових маршрутів тощо. Окрім того, буде можливість надсилання швидкого повідомлення громадянами про можливі проблеми щодо роботи транспорту за допомогою чат-бота.

Веб-сайт міститиме такі основні розділи: новини, громадський транспорт, розумні зупинки і табло, міжнародні проєкти, контакти, електронний квиток, планування поїздки, транспорт онлайн, вільна дорога/затори, запитання про транспорт (чат-бот), подати звернення, аналітика звернень.

До прикладу, в розділі, присвяченому електронному квитку, можна буде знайти інформацію про те, де придбати та поповнити CityCard, а в розділі про онлайн-транспорт можна буде відстежити рух громадського транспорту в реальному часі.

Інформація на сайті дублюватиметься українською та англійською мовами.

Сайт має бути готовий до 8 жовтня поточного року.

Нагадаємо, 300 тисяч гривень із бюджету громади виділили на розробку схем дорожнього руху.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 28 Червня 2021 12:37
Так, такий сайт потрібен і дуже сподіваюся що він буде робочим, інформативним та зрозумілим для громадян. Водночас раз в тексті згадали про "розумні зупинки", то хотілося б спитати а якого милого табло на зупинці біля 4 школи постійно працює при тому що транспорт там вже давно не ходить і ходити ще ду-у-уже довго не буде. Це проблеми з розумом в зупинки чи в когось іншого? Тут нам економія не потрібна?
Читач до Лучанин Показати IP 28 Червня 2021 23:09
Навіщо, вже є додаток CityBus

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus