USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розшукують свідків загибелі лучанина

19 Травня 2015 14:03
Свідків загибелі демобілізованого військового, якого знайшли в луцькому парку із ножем в грудях, шукають його рідні. Нагадаємо, 7 квітня тіло чоловіка виявили в одному з парків обласного центру. Нині правоохоронці розглядають кілька версій скоєння правопорушення, серед яких - умисне вбивство та самогубство.

Власне, із цією версією жодним чином не згоден брат загиблого. «2 квітня він демобілізувався, запланував робити вдома ремонт, придбав меблі, комп’ютер – абсолютно адекватна, здорова людина з планами на життя», - коментує Олександр Луць.

З його слів, у той день брат встав о 6 ранку, запланував поїздку у військову частину, аби отримати посвідчення учасника бойових дій.

По проспекту Перемоги, біля 5-ої школи чоловік сів і поїхав у Володимир-Волинський, однак вже о 9:30 з’явилася інформація про його смерть.

«Цей парк зовсім в іншій стороні, як він туди потрапив – невідомо!», - додає Олександр.

Також він не вірить у версію самогубства, яку, на його переконання, просуває міліція. «Ніж наскрізь пройшов крізь груди», - коментує брат.

Більше того, з його слів, кухонний ніж, який став причиною смерті, загиблому не належав.

Олександр переконаний: мусять бути люди, які стали очевидцями трагедії. Власне, саме свідків смерті брата розшукує він.

Тож, якщо ви маєте інформацію, яка може допомогти роз’яснити обставини дивної загибелі бійця, який боронив кордони України від ворога, звертайтеся в редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини або безпосередньо до Олександра: 095 7754469. Анонімність гарантована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
анонімус Показати IP 19 Травня 2015 14:27
приїхав ти з ато пішов по статус учасника а тобі А ДУЛЮ
кака Показати IP 19 Травня 2015 14:30
там була бабуля ,яка гуляла з собакою,вона й почула рев і побачила його відразу!!!! роздітого по пояс без ознак насильницької смерті!!!!
121 до кака Показати IP 19 Травня 2015 14:37
там була крім бабки ще викладачка, - і обидві кажуть що нікого біля суїцидника не було. померлого звісно шкода але хай брат не заганяється, якщо сам то сам.
Оля Показати IP 19 Травня 2015 14:48
Щось ви тут гоните,якого біса він сам себе зарізав.Звичайно його зарізали, а ви так говорите,щоб вбивця гуляв спокійно, завтра завалить вас або ваших рідних-ото тоді будете знати. У нас зараз в Луцьку страшно вдень гуляти одні головорізи,наркомани і понаїжджали всякі покидьки Бог-зна звідки.
!!!!! до Оля Показати IP 19 Травня 2015 14:58
ага, роздягли до пояса, всунули ніж в груди і не вийняли, бабаці і викладачці пригрозили щоб ментам сказали що нікого не бачили - бред!
анонімус до Оля Показати IP 19 Травня 2015 15:32
як звідки схід і захід разом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus