USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Розстріляли фермера, який допомагав продуктами українській армії. ОНОВЛЕНО

18 Травня 2014 18:35
Терористи з самопроголошеної "Донецької народної республіки" на очах у сім'ї розстріляли мешканця Донецької області.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на Новини Донбасу.

'"У селі Сергіївка в Слов'янському районі Донецької області група озброєних терористів з терористичної організації "Донецька народна республіка" 18 травня в обід розстріляли на очах у сім'ї фермера, якого підозрювали в "зв'язках з "Правим сектором". Він допомагав українській армії продуктами", - зазначено у повідомленні.

Згодом стали відомі подробиці вбивства фермера - 68-річного пенсіонера, - інформує УНН.

Як повідомив один із мешканців села, пенсіонер мав свій невеликий аграрний бізнес та інколи возив харчі силовикам АТО на блок-пост.

"Ймовірно, про це дізналися терористи. Вони приїхали до нього додому, вивели його під дулами автоматів у двір на очах у всієї родини, зачитали так званий вирок "Донецької народної республіки", та у присутності сім'ї та сусідів розстріляли. А після цього сіли на авто па поїхали", - зазначив співрозмовник.

У міліції Донеччини зазначили, що за даним фактом ведеться перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
13 Показати IP 18 Травня 2014 19:00
СКОТИ САМІ НАСТОЯЩІ !!!
Арсен Показати IP 18 Травня 2014 19:35
А казали з ними треба спыльну мову находити.Та ложити їх всіх мордою в болото і контрольний в голову
евромайдан Показати IP 18 Травня 2014 19:38
А де ж плюси від любителів рашкі...????
Правда до евромайдан Показати IP 18 Травня 2014 19:54
Кононович пішов бухати ось і нема покі плюсів
Антифашист Показати IP 18 Травня 2014 19:53
Террористы возле Словянска сожгли мастерскую в пос. Черкасское за то, что хозяева дали воды украинским солдатам.Фашисты поганые
Анонім Показати IP 18 Травня 2014 20:23
Кожного дня подібне пишуть, це схоже на брехню і черговий фейк. Якби на сході кожного дня розстрілювали людей пачками, то ніхто б цього не терпів.
Богдан до Анонім Показати IP 18 Травня 2014 20:29
Це не фейк.Люди дійсно бояться.Я в попередніх новинах писав,як під загрозою вбивства, в мого дядька який мешкає під Луганском колоради забрали Камаза
Анонім до Богдан Показати IP 18 Травня 2014 20:35
Можливо люди і бояться, можливо є здирництво, грабежі. В Києві те само було одразу після майдану, революція не має початку та кінця. Але не вірю, що є місце масовим вбивствам. А на грабежі, погрози та банди є міліція. Якби міліція виконувала свою роботу, цього б не було. Примарна та незрозуміла АТО нічого не вирішить в таких умовах.
ОЛЯ до Богдан Показати IP 18 Травня 2014 20:38
То твій такий дядько як і моя така ж там сестра-не брешіть люди добрі хоч тут.Моя сестра в Словянську розповідала подібні казки за 200 грв на камеру ІСТВ.Нехай дядько звернеться за допомогою до Турчинова і ко.Це повна брехня про розтріли.
Забитій до ОЛЯ Показати IP 18 Травня 2014 20:45
Правду треба сприймати любою.Ви мабуть тільки Лайфньюс вірите?))))
911 до Анонім Показати IP 18 Травня 2014 22:26
Ни в одной стране мира нет такого срача в комментариях к интернет постам как в России и у людей, которые ориентированы на Россию. Их язык - это тупой гоблинский срач. Ни одной умной мысли их голова родить не может. Одни проклятия и тонны желчи на все вокруг. После чтения российских комментариев остается ощущение, что в России идет чемпионат по идиотизму, и жители этой страны активно принимают в этом посильное участие. Любимая тема русского идиота - Украина. Как только речь заходит о ненавистных хохлах, поток русского бессознательного остановить невозможно. Вся сущность черной русской души открывается на распашку. Мегатонны помоев извергаются на народ, который считается как-бы братским. Русский идиот очень любит соревнования. Любимое занятие русского идиота соревноваться с Америкой. Поскольку соревноваться с Америкой мозгами русский идиот не может, по причине отсутствия у него таковых, он соревнуется с Америкой в том, что у него хорошо получается - в идиотизме. Кстати, американцы, очень сильно удивятся, если узнают, что Россия оказывается таким способом соперничает с ними в геополитике Самыми духовными существами в России являются офицеры КГБ Путин и Гундяев. На третьем месте по духовности Рамзан Кадыров. Он в КГБ не служил, но зато его все боятся, а это главный показатель уровня духовности у российского гражданина. У русского идиота в доме всегда полный порядок. Он уже научился не бухать, он уже неделю не бьет свою жену, он уже построил ультрасовременные автобаны по всей России, наука и медицина в его стране знаменита на весь мир своими невероятными достижениями, русских футболистов зовут играть за сборную Бразилии, но они отказываются по причине низкой духовности бразильцев. И поскольку дома русскому идиоту больше делать нечего, все радости своего высокодуховного русского мира он несет соседям. В этом и есть его главная жизненная миссия - прийти туда, куда его никто не звал и давать советы тем, кто в них не нуждается Русский идиот точно знает кто виноват и какой он национальности. Русский идиот знает, чем все кончится. Русский идиот способен предсказывать будущее. Иногда от его предсказаний в жар кидает даже Господа Бога.
Анонім до 911 Показати IP 18 Травня 2014 23:45
коментар було видалено
Анонім Показати IP 18 Травня 2014 21:46
У Луганську бойовики пограбували фуру з дорогими іномарками: Озброєні бойовики відібрали в перевізника два новеньких авто.Давайте кацапи спростовуйте))))
ййй Показати IP 18 Травня 2014 21:54
Тварі кацапські
Cергей Показати IP 18 Травня 2014 22:15
Скоро они детей начнут расстреливать за то, что в школе стихи Т. Шевченко учили и шахтеров за то, что часть налогов с их зарплат отдается на содержание украинской армии, а если им попадется, тот, кто знает гимн Украины, а тем боле если он исполнял его - того в шахту сбрасывать будут, или вешать на фонарях. И это не сарказм и не ирония - это ДОНБАнутая жестокая реальность...
Анонім до Cергей Показати IP 18 Травня 2014 23:06
http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/18/7025679/view_comments/ IP: 94.231.178.---навроцький _ 18.05.2014 20:24Скоро они детей начнут расстреливать за то, что в школе стихи Т. Шевченко учили и шахтеров за то, что часть налогов с их зарплат отдается на содержание украинской армии, а если им попадется, тот, кто знает гимн Украины, а тем боле если он исполнял его - того в шахту сбрасывать будут, или вешать на фонарях. И это не сарказм и не ирония - это ДОНБАнутая жестокая реальность... Текст комментов не меняется, что тут, что на украинской правде. Меняются только автопы.
Анонім до Cергей Показати IP 18 Травня 2014 23:08
Сорри, автоРы
валерій Показати IP 18 Травня 2014 23:29
нікого не брати в полон
Незаангажований Показати IP 18 Травня 2014 23:54
коментар було видалено
віторіо Показати IP 19 Травня 2014 00:07
Тимошенко Жуля за стіл переговорів просилася з ними і казала , що з такими козаками презервативи непотрібні!!!
Яна Показати IP 19 Травня 2014 08:40
Шановні дописуачі!:)Шось ви тут в коментарях прям герої.А як їхати воювати з отими "сепаратистами" то одразу хроми,косі і на всю голову хворі оказуєтесь.Якщо ви нікчеми і не можете нічого зробити то сидіть і не вийте тут як баби.А те що то повна брехня від нашої влади то я це сама бачила по спутніковому каналі.То наші недолугі вояки старого самі по ошибці вбили,а щоб не відповідати все звернули на донецьких.І це показали европейці раніше на день ніж наші почали брехати.І ще сказали,що наші своїх же вояків вбивають та закопують біля телевежі в Словянську.Хотіли журналісти трьох каналів їхати перевірити,але їх навіть на кілометр до вежі не пустили(навіть камери позабирали щоб не дай Бог чого не те не зняли).А вояки не на камеру говорять що то правда.І своїх же за нібито не виконання наказів вбивати людей дійсно розстріляли.От побачите,скоро все вилізе і ці київські уроди майдануті ще за все відповідати будуть перед народом.
Шашлик до Яна Показати IP 19 Травня 2014 09:32
коментар було видалено
мирослава Показати IP 19 Травня 2014 09:47
спочатку щоб сприймати реальність подивіться на світ і його реальність , бо це про нас, УКРАЇНЦІВ https://www.youtube.com/watch?v=ZQUs_PyqG9g

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus