USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Розвідгрупою ЗСУ командував російський агент, – СБУ

2 Квітня 2016 20:45
Служба безпеки України викрила агента російських спецслужб – військовослужбовця Збройних сил України, підрозділ якого базується безпосередньо на лінії розмежування.

Про це повідомляють у прес-службі СБУ.

Терористи «заслали» агента до лав Збройних сил України під час однієї з хвиль мобілізації. Згодом, після призначення командиром розвідувальної груп, він мобільним зв’язком та під час особистих зустрічей на тимчасово окупованій території передавав бойовикам інформацію про розташування бойових позицій своєї частини та місця виконання завдань розвідувальними групами ЗСУ.

Згідно із завданням російських кураторів, агент схиляв до переходу на бік терористів військовослужбовців своєї розвідгрупи. За це йому обіцяли «підвищення по службі» у терористичній організації «міністерство оборони ДНР» та забезпечення будинком або квартирою.

Працівники спецслужби за сприяння керівництва військової частини затримали командира та членів розвідгрупи перед виходом на бойове завдання.

Відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 258-3, частиною 1 статті 14 та статті 408 Кримінального кодексу України.

Військовослужбовців утримують під вартою.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Кудасов Показати IP 2 Квітня 2016 21:31
Контррозвыдка ще жива ! Не розвалили зовсым.
777 Показати IP 2 Квітня 2016 22:52
КРАСАВИ
на війні і горі Показати IP 3 Квітня 2016 05:50
Сьогодні Україна як і решта Європи розплачуються за те, що не хотіли бачити реальну Росію, Сталось так тому, що на Заході повірили у вигадану ним же байку, що Росія може бути частиною західного цивілізованого світу. А в Україні багато дуже високих керівників не хотіли бачити її реальну суть, бо просто сиділи на одній тій самій газовій трубі й заробляли такі самі корупційні мільйони та мільярди, як такі ж корупціонери з російського боку.
да Показати IP 3 Квітня 2016 05:55
коментар було видалено
Хі Показати IP 3 Квітня 2016 08:06
А перед тим як призначали не могли перевірити кого призначають командиром?
Андрій Показати IP 3 Квітня 2016 09:32
Реклама СБУ. Хай вкажуть, з якої частини. А так показати роботу, щоб люди поговорили. "Туда" ходять тільки кадрові розвідгрупи. Мобілізовані такими не керують.
Олег Показати IP 3 Квітня 2016 10:22
Україною також керує агент Кремля і що???
Вася Показати IP 3 Квітня 2016 12:01
По зомбоящику показывают, что каждый день и по нескольку раз на дню доблестное СБУ раскрывает и обезвреживает русских шпионов и диверсантов с квадратиками вместо лиц, которые то хотят насрать под памятником Бандеры, то поджечь море, то убить Великого Вождя Нации Его Превосходительство Петра Алексеевича. И че ? Пипл хавает и не давится.
УГУ Показати IP 3 Квітня 2016 13:00
Під час ВВВ таких агентів розкривали, слідкували за ними та підсовували їм недостовірну інформацію для дезінформації противника. А зараз всім показують що ми самі собі всі хвости порубали. В мене таке враження що всі серед нас не агенти Кремля, а те місце де ми живемо і є Кремль, а Путін насправді "Штирліц".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus