USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Розвиток відкритих даних: на Волині провели другий в Україні інформаційний аудит

4 Січня 2024 12:08
Волинська обласна військова адміністрація провела другий в Україні інформаційний аудит відкритих даних за оновленою методикою Міністерства цифрової трансформації України.

Про це повідомляє пресслужба ОВА.

«Попри війну та труднощі ми продовжуємо впроваджувати цифрові рішення. На сьогодні розвиток відкритих даних – одне із пріоритетних завдань облдержадміністрації, що має на меті побудувати ефективну комунікацію між громадянами, органами влади, бізнесом, міжнародними донорами, зробити діяльність ОВА більш прозорою та максимально залучити громадськість до процесів державотворення», – зазначила заступниця голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Вікторія Левчук.

Перед аудитом представники Мінцифри провели тренінги по роботі з відкритими даними, у яких взяли участь працівники апарату та структурних підрозділів ОВА.

Інформаційний аудит проходив у два етапи:

1️. віддалений (консультації з громадськістю, анкетування), який охопив апарат ОВА і 20 структурних підрозділів;

2️. контактний (інтерв’ювання) – проведений у двох департаментах, які є розпорядниками значної кількості публічної інформації.

За результатами проведення інформаційного аудиту відкритих даних розпорядженням голови облдержадміністрації затверджено звіт.

Читати ще: Волинь отримає понад 80 мільйонів на викладання предмету «Захист України»

Ознайомитися зі звітом можна за посиланням: https://bit.ly/47mB1wH.

Інформаційний аудит у Волинській ОДА здійснено за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та швейцарсько-української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus