USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Роз’яснювальна робота БЮТ збалансує піар-війну Росії та України до нормального стану?

31 Січня 2009 17:17
Народний депутат-бютівець Сергій Власенко висловив волинським журналістам свою позицію щодо газового конфлікту України та Росії. Про це 31 січня інформує репортер «Волинських Новин».
 
«Моя особиста думка – Україна не достатньо активно висвітлювала свою позицію в газовому конфлікті. Відповідно, я не скажу, що програла, але могла б програти цю інформаційну війну, бо російські ЗМІ, політики зробили все для того, аби звинуватити Україну в відсутності постачання газу до ЄС – саме в тому, що через вину зі сторони України газ не потрапляв у газотранспортну систему на кордоні з Польщею, Молдовою, Болгарією», – сказав пан Власенко.
 
«Насправді ж це було не зовсім так. Газ, по-суті, не постачався. Інформаційну війну РФ провела краще і, відповідно, сформувала відповідну позицію», – додав він.
 
«Хоча не уся Європа так однозначно сприймала позицію України. За результатами вирішення політичного конфлікту голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу висловив особисту подяку Прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко щодо врегулювання газового конфлікту», – зазначив нардеп.
 
«Завдяки роз’яснювальній роботі ми доведемо баланс піар-війни Росії та України до нормального стану», – запевнив Сергій Власенко.
 
За його словами, політична консолідація України та стабільна система договору з Росією щодо газопостачання на 10 років зможуть відновити довіру до країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus