USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Рух бюджетних коштів у Луцьку хочуть зробити публічним

6 Травня 2015 09:31
Відображати деталізований рух бюджетних коштів на веб-сайті міськради пропонують у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міськради 6 травня.

Секретар Луцької міськради Сергій Григоренко звернувся до начальника управління фінансів та бюджету міськради Лілії Єлової, яка доповідала про виконання бюджету міста за перший квартал цього року, з проханням презентувати показники виконання міського бюджету не у вигляді таблиць, а як діаграми та щотижня відображати рух бюджетних коштів, інформацію про тендери на веб-сайті міськради.

З його слів, у цьому готові допомогти представники Луцького ІТ-кластеру, тож зробити це потрібно якнайшвидше та зняти будь-які питання.

Міський голова Микола Романюк зауважив, що наразі на сайті розміщують щоденну та тижневу інформацію щодо руху коштів, а її деталізоване відображення краще зробити не на сайті міської ради, а на сайтах відповідних структурних підрозділів, адже, скажімо, лише управління освіти має сотні платіжок щодня, тож обсяг інформації значний.

Відтак, він закликав розпорядників бюджетних коштів подумати, яким чином можна втілити цю пропозицію в життя, адже йдеться про кошти міської громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus