USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькраді більше не перешкоджатимуть продажу нерухомості

21 Травня 2014 15:18
Як знайти шляхи наповнення міського бюджету в кризовий час, радилися депутати міської ради.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, що відбулося 21 травня.

«Коли на сесії почнуть продавати нерухоме майно, побачите, як наші вельмишановні колеги будуть голосувати, опиратися тому, щоб продати якийсь сарай, хлів, я точно знаю. Ось так ми сприяємо виконанню бюджету. Замість того, щоб заробляти гроші та продавати майно, яке все одно треба продати, ми все робимо так, щоб майно не купили», - зазначив депутат Юрій Корольчук під час обговорення інформації про виконання міського бюджету за перший квартал 2014 року.

Він попросив начальника управління фінансів та бюджету Лілію Єлову закликати депутатів під час сесії не перетворювати питання наповнення бюджету в «особисті торги та аукціони».

Члени комісії вирішили додати до свого рішення слова із закликом спонукати міську раду надати пропозицію орендарям у вигляді листа на викуп території під нерухоме майно у зв’язку із важким станом бюджету міста.

Заступник міського голови Тарас Яковлев попросив депутатів підтримувати рішення про продаж об’єктів нерухомості та нагадав, що під час останньої сесії Луцькради два доволі недешевих об’єкти взагалі були зняті із розгляду. Йдеться про приміщення по проспекту Відродження, 2 загальною вартістю приблизно два мільйони гривень. З його слів, там є п’ять орендарів, які хочуть придбати майно. Заступник міського голови пообіцяв, що план приватизації цьогоріч буде виконаний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
11 Показати IP 21 Травня 2014 15:49
краще б написали коли безплатна приватизація землі розпочнеться у луцьку??
Анонім до 11 Показати IP 21 Травня 2014 23:35
а вона ніколи і не закінчувалась просто депутати і ко. .... громадяни а ми Б*ДЛО :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus